Skatteåterbäring – Därför ska du spara skatten

  • Kategori
  •  | Nyheter

Ska du få pengar tillbaka på skatten/deklarationen och funderar på vad du ska göra med dem? Såklart ska du spara till framtiden. I Nowoappen kan du enkelt och smidigt snabbspara din skatteåterbäring i vår femstjärniga fond, Nowo Global Fund.

Att spara din skatteåterbäring istället för att spendera den kan faktiskt vara en riktigt smart investering för framtiden. Här är några skäl till varför det kan vara så smart att spara sin skatteåterbäring:

Skatteåterbäring är pengar utanför din vanliga budget

Att spara din skatteåterbäring är ett smart sätt att förbättra din månadsbudget. Eftersom skatteåterbäringen kommer utöver din lön är det ju ett perfekt tillfälle att lägga undan lite extra pengar. Genom att spara pengarna istället för att spendera dem kan du säkra upp guldkanten för framtiden.

Avkastning på lång sikt

Genom att spara din skatteåterbäring kan du öka dina möjligheter till avkastning på lång sikt. Istället för att spendera pengarna på något som du kanske bara har glädje av under en kort period, kan du investera dem på ett smart sätt, se dina pengar växa över tid och skapa en no worries-känsla för framtiden.

Du får en större summa pengar att investera

Genom att spara din skatteåterbäring får du en större summa pengar att investera. Och ju tidigare du börjar spara och investera, desto större möjligheter har du att få bra avkastning på dina pengar. Så ta kontroll över din ekonomi och gör din skatteåterbäring till en smart investering för framtiden.

Om Nowo Global Fund

Att investera en fond är det absolut bästa sättet att få dina pengar att jobba för dig. Du som sparar med Nowo sparar automatiskt i Nowo Global Fund som är en global aktiefond. Fonden har en diversifierad portfölj av bolag inom olika sektorer och regioner. Fonden är aktivt förvaltad vilket innebär att fondens förvaltare aktivt arbetar med att skapa de bästa placeringarna. Fondens mål är att ge en hög avkastning på lång sikt, samtidigt som den minskar risken för förluster genom att sprida investeringarna på flera olika bolag.