Spara till barns framtid med Nowo

Med Nowo kan du spara till barn oavsett om du väljer att microspara till ditt barns, eller barnbarns framtid så kan du skapa en trygg, ekonomisk grund i framtiden. Nowo gör det långsiktiga sparandet enkelt. Oavsett om det är ditt eget privata pensionssparande, eller sparandet till någon i din närhet.

Därför är det viktigt att spara till ditt barn

Att investera i dina barns framtid är en betydelsefull uppgift för dig som förälder. Genom att regelbundet spara åt ditt barn kan du skapa goda förutsättningar för dem senare i livet och ge dem en känsla av trygghet och stabilitet.

Det sparande du bygger upp kan vara till nytta för ditt barns framtida bostad, utbildning eller till och med som ett värdefullt tillskott till deras privata pensionssparande.

DÄRFÖR SKA DU BARNSPARA

Så kan du spara till ditt barn med Nowo

Att spara till barn med Nowo är superenkelt:

1. Du måste själv vara medlem hos Nowo för att kunna spara till ditt barn. Du blir medlem genom att ladda ner Nowoappen och registrera dig.

2. När du blivit medlem kan du öppna ytterligare ett ISK som är dedikerat till ditt barns sparande.

3. Välj vilket datum du vill att sparandet ska ske varje månad.

4. Klart!

HÄMTA APPEN & BÖRJA SPARA

Pengarna du sparar kan växa i Nowos fond

När du sparar till ditt barn med Nowo så investeras ditt barns sparande i Nowo Global Fund. Att spara i en fond innebär att dina pengar kan ge avkastning över tid. Eftersom du ofta kommer spara många år till ditt barn är det därför ett riktigt bra sätt att spara till ditt barn på.

LÄS MER OM NOWOFONDEN