BÖRJA AUTOSPARA

Spara när du handlar. Koppla ditt vanliga bankkort till Nowo.

STRÖSSLA DIN PENSION –
VARJE GÅNG DU HANDLAR

Nu kan du strössla guldkant över din pension, varje gång du blippar ditt kort. Genom att koppla ditt kort till Nowo skapar du ett regelbundet fondsparande som är baserat på din konsumtion.

KOPPLA DITT KORT »

ETT KONSUMTIONSBASERAT FONDSPARANDE

När du Autosparar med Nowo skapar du ett sparande som är helt baserat på din konsumtion. En period kanske du konsumerar mer, och då har du nog också råd att spara några kronor. Ibland är det tvärtom, och då sparar du mindre. Du skapar alltså ett sparande som är baserat på din konsumtion just för tillfället.

KOM IGÅNG

VÄLJ DIN PROCENTSATS

Du väljer själv i appen hur många procent du vill toppa upp dina köp med.

T.ex. Om du har Autospar inställt på 3 % och köper en lunch för 100 kr, då betalar du istället 103 kr för lunchen, och de där tre kronorna du la på går direkt till ditt sparande i Nowo Global Fund.

VÄLJ DIN PROCENTSATS

SPARANDET HAMNAR I NOWO GLOBAL FUND

För att pengarna du sparar ska kunna placeras och få bästa möjliga avkastning överförs de automatiskt till Nowo Global Fund. Fonden har 0,9 % i fast förvaltningsavgift och tillämpar en prestationsbaserad ersättning på överavkastningen jämfört med vårt jämförelseindex. Läs mer om vår unika avgiftsmodell här.

LÄS MER OM FONDEN

VEM KAN AUTOSPARA?

Du som har ett Visa- eller Mastercardkort kan koppla ditt vanliga bankkort till Nowo. Vi stödjer majoriteten av svenska banker och ansluter fler hela tiden. Att koppla ditt kort är enkelt och tar bara någon minut.

KOPPLA DITT KORT

DU FÅR ÖVERBLICK ÖVER DIN KONSUMTION

Varje vecka, och månad får du en enkel och tydlig överblick av vad du köper med ditt kort. Där kan du se vilka transaktioner du gjort, hur stor summan är, vilken Autosparsprocent du har, hur mycket som kommer att investeras – och såklart hur mycket detta beräknas bli till din pension.

DU VATTNAR SPARANDET REGELBUNDET

Fondsparande funkar lite som med växter… Det du Autosparar hamnar i Nowo Global Fund där våra aktiva förvaltare tar över. Vi byter jord när det behövs, vi justerar krukan efter rötterna, vi placerar dem där förutsättningarna är som bäst för stunden och vi håller koll på dem så att de mår bra och kan växa fint.

KOPPLA DITT KORT DIREKT

Starta ditt Autospar idag och börja spara till din framtid varje gång du handlar.

BÖRJA AUTOSPARA