Gör en engångsinsättning eller en banköverföring direkt i Nowoappen

I Nowoappen har du såklart möjligheten att gör engånginsättningar och spara pengar snabbt. I Nowoappen kallar vi det för Snabbspar. Ett Snabbspar är perfekt att göra när du bara vill spara en engångssumma för att boosta ditt sparande lite. Ladda ner appen och börja spara.

LADDA NER APPEN OCH SNABBSPARA

Spara pengar snabbt till din framtid

Att göra ett Snabbspar i Nowoappen är det snabbaste sättet att boosta ditt sparande. Du loggar bara in i appen och klickar på den orangea knappen i nedre högra hörnet. Därefter väljer du hur mycket du vill spara, klicka på Bekräfta och sen är du klar.

Snabbspar är perfekt om du:

• Får lite pengar över och vill spara pengar snabbt.
• När du får lön.
• Får ett extra tillskott som t.ex. skatteåterbäring.
• Får pengar i present.
• Vill unna ditt framtida jag något extra.

HÄMTA APPEN

Vill du spara mer än 50 000 kr?

Har du en större summa pengar du vill sätta in till din framtid? Gör en banköverföring i Nowoappen. Det är superenkelt och du kan spara mer än 50 000 kr vid ett tillfälle. Dina pengar förs säkert över till ditt ISK hos Nowo och dina pengar investeras i vår fond Nowo Global Fund som har högsta betyg i hållbarhet och avkastning hos Morningstar.

BÖRJA SPARA

Kom igång med ditt sparande snabbt och enkelt

Det tar bara någon minut att börja Snabbspara med Nowoappen. Ett litet Snabbspar på 500 kr idag kan växa och bli värt mer än det trippla om 20 år.

500 kr som får ligga och förräntas i Nowo Global Fund kan faktiskt bli värt så mycket som 2330 kr om avkastningen är 8 % per år, vilket den varit historiskt.

HÄMTA NOWOAPPEN