PARTNERS

Som Nowomedlem får du ta del av unika och fördelaktiga erbjudanden via våra partners. Allt för att skapa en No worries-känsla för dig när det gäller din framtid.

SKAPA EN NO WORRIES-KÄNSLA FÖR FRAMTIDEN

Vi vill ta bort allt magont som har med framtiden att göra. Därför har vi gått ihop med några partners som jobbar med just det.

• Flytta dina fribrev via Svenska Fribrevsbolaget
• Livförsäkring via Evident Life
• Juridisk hjälp i samarbete med Familjens Jurist

SVENSKA FRIBREVSBOLAGET

Har du hört talas om fribrev? Det är det inte många som har när man frågar runt bland vänner och bekanta. Därför kallar vi detta för det dolda spartipset. Dina fribrev kan du nämligen flytta till Nowo Global Fund.

Flytta dina fribrev till NOWO Fund
TA REDA PÅ MER
Flytta dina fribrev till NOWO Fund

VAD ÄR ETT FRIBREV?

Ett fribrev är en avslutad pensionsförsäkring som uppstår t.ex. när du byter jobb. En tjänsteman har i snitt 8 st utspridda hos olika försäkringsbolag under sitt arbetsliv. En flytt av dina fribrev kan innebära minskade avgifter och ökad avkastning vilket kan göra stor skillnad på hur mycket du har att röra dig med i månaden när du blir pensionär.

FLYTTA FRIBREV

KÖP EN LIVFÖRSÄKRING.

Tillsammans med Evident Life presenterar vi stolt en livförsäkring. Med en livförsäkring slipper du ha ont i magen över dina nära och kära om du skulle gå bort i förtid. Du bestämmer själv hur mycket du vill att det ska betalas ut till dina barn, din partner eller annan närstående.

LÄS MER OCH KÖP

MARKNADENS KANSKE BÄSTA PRIS?

Till marknadens kanske bästa pris erbjuder Evident Life, tillsammans med oss en livförsäkring som till ett lågt pris kan ta bort din oro för dina nära och käras ekonomi om du inte finns längre.

KÖP FÖRSÄKRINGEN

NOWO JURIDIKHJÄLPEN

I samarbete med Familjens Jurist presenterar vi stolt Nowo Juridikhjälpen. Med Juridikhjälpen slipper du känna oro för vad som ska hända med dig själv eller nära och kära om det uppstår en livshändelse.

ANVÄND JURIDIKHJÄLPEN

JURIDISK HJÄLP TILL FÖRMÅNLIGT PRIS

Du som Nowo-medlem får juridisk hjälp till förmånligt pris.

• Framtidsfullmakt: 1 139 kr (ord.pris 1 199 kr)
• Samboavtal: 739 kr (ord. Pris 799 kr)
• Testamente: 1139 kr (ord pris 1 199 kr)

Använd koden: nowo22

ANVÄND JURIDIKHJÄLPEN

OM VÅRA PARTNERSKAP

Alla våra partners är seriösa aktörer och experter på just sina områden. Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda dig som NOWO-medlem ännu mera trygghet inför framtiden.

Vill du veta mer om våra partners eller har du frågor? Kontakta oss gärna.

KONTAKTA NOWO