Du sparar flexibelt med Stegspar

Stegspar är en flexibel sparform som gör det enkelt att spara pengar hela månaden utan att det påverkar din budget. Det är ett enkelt, flexibelt sparsätt som anpassar sig till dina förutsättningar under hela månaden. Stegspar låter dig dela upp ditt månadssparande på ett smart sätt, genom att spara mer precis efter lön och sedan successivt minska sparandet vecka för vecka under månaden.

BÖRJA STEGSPARA

Spara flexibelt med Stegspar

Skapa din sparcykel

Ditt sparande debiteras varje måndag och du kan enkelt starta ditt sparande genom att välja den summa du vill spara vecka 1 i din sparcykel. Denna summa halveras sedan för varje vecka. Om du behöver ändra ditt sparande eller pausa det av någon anledning kan du göra det när som helst.

SKAPA DIN SPARCYKEL

Så kan en sparcykel se ut

Ditt sparande dras varje måndag i fyra veckor innan sparcykeln börjar om igen.

Vecka 1: 200 kr
Vecka 2: 100 kr
Vecka 3: 50 kr
Vecka 4: 25 kr

Detta ger dig flexibilitet att anpassa ditt sparande efter din egen ekonomiska situation och du kan spara flexibelt utifrån när du får lön. Stegspar är perfekt för dig som vill ha bättre kontroll över ditt sparande och vill se till att du sparar tillräckligt varje månad utan att det påverkar din budget.

STARTA DITT STEGSPAR

Luta dig tillbaka och spara flexibelt

När du har startat ditt Stegspar är det bara att luta dig tillbaka och se ditt sparande växa. Stegspar är en automatisk sparform, vilket innebär att:

• Pengarna dras från ditt konto veckovis helt automatiskt.

• Själva spardebiteringen sker på måndagar.

• Du kan ändra eller pausa ditt sparande när du vill.

• Du sparar flexibelt utifrån dina egna förutsättningar under månaden.

Stegspar är en smart och flexibel sparform

Sammanfattningsvis är Stegspar en smart och enkel sparform som gör det lätt att bygga upp ditt sparande utan att det påverkar din vardag.

Genom att anpassa ditt sparande efter din egen ekonomiska situation kan du spara flexibelt och samtidigt ha kontroll över din budget.

Dina pengar investeras i Nowo Global Fund

Pengar du sparar med Nowo investeras i Nowo Global Fund. Nowofonden har högsta betyg för sin avkastning och är aktivt förvaltad av experter.

Genom att ditt sparande investeras i en fond kan ditt sparande växa med ränta-på-ränta-effekt och på så sätt ge dig extra mycket guldkant i framtiden.