NOWO JURIDIKHJÄLPEN

I samarbete med Familjens Jurist presenterar vi stolt Nowo Juridikhjälpen. Med Juridikhjälpen slipper du känna oro för vad som ska hända med dig själv eller nära och kära om det uppstår en livshändelse.

Använd koden: nowo24

JURIDISK HJÄLP
BARA NÅGRA KLICK BORT

Med Nowo Juridikhjälpen kan du teckna samboavtal, upprätta testamente och skapa framtidsfullmakter, till ett förmånligt pris för dig som sparar med Nowo.

SE ALLA AVTAL

UPPRÄTTA TESTAMENTE

Med ett testamente kan du bestämma vad som ska hända med dina tillgångar när du inte längre finns i livet. Ett tydligt testamente underlättar mycket för dina anhöriga, ökar din och familjens trygghet och minskar risken för framtida tvister.

Pris: 1421 kr (ord pris 1 495 kr)

Använd koden: nowo24

UPPRÄTTA TESTAMENTE

UPPRÄTTA FRAMTIDSFULLMAKT

En Framtidsfullmakt är ett nytt, personligt alternativ till god man och förvaltare. Genom detta juridiska dokument kan du själv välja vem eller vilka som ansvarar för dina personliga och ekonomiska intressen om du blir sjuk eller av annan anledning inte längre kan fatta egna beslut.

Pris: 1136 kr (ord pris 1 195 kr)

Använd koden: nowo24

UPPRÄTTA FRAMTIDSFULLMAKT

SKRIV SAMBOAVTAL

Att flytta ihop är spännande, härligt och ofta lite nervöst. Ett stort steg, både i livet och i juridiken. Att börja dela sitt liv med någon du tycker om är underbart, men också knepigt, kompromisser i privatlivet är ju sällan enkelt. Skriver ni ett samboavtal är ni trygga med hur ni delar upp hemmet ifall det visar sig att ni inte klarar av att bo ihop.

Pris: 661 kr (ord pris 695 kr)

Använd koden: nowo24

SKRIV SAMBOAVTAL

ALLT TILL FÖRMÅNLIGT PRIS

Du som Nowo-medlem får juridisk hjälp till förmånligt pris.

Framtidsfullmakt: 1136 kr (ord.pris 1195 kr)
Samboavtal: 661 kr (ord. Pris 695 kr)
Testamente: 1421 kr (ord pris 1 495 kr)

Använd koden: nowo24

ANVÄND JURIDIKHJÄLPEN

TIPSA OM NOWO JURIDIKHJÄLPEN

Känner du någon som är i behov av Nowo Juridikhjälpen? Tipsa dem om Nowos samarbete med Familjens Jurist.

OM FAMILJENS JURIST

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik med drygt 350 anställda runt om i landet. Vi är experter på juridik och finns här för att ta hand om frågor som rör privat- och familjeliv, företagande och boendefrågor. Vi jobbar ständigt med att göra livet tryggare och enklare. I sorg, glädje och allt däremellan.

LÄS MER