Vill du ha hjälp med pensionen?

Bli medlem, boka ett kostnadsfritt möte med våra pensionsexperter och få hjälp att förbättra din pension.

Som Nowomedlem kan du få hjälp att se över din pension, helt kostnadsfritt. När du blir medlem så har du möjlighet att boka in ett personligt pensionsrådgivningsmöte med en certifierad rådgivare. Tillsammans går ni igenom din nuvarande pensionsuppsättning, du får förslag på förbättringar du kan göra för att få ut som mest av ditt sparande och du får chans att ställa frågor om sparande i allmänhet.

Vanliga frågor om Nowos pensionsrådgivning

Vad är pensionsrådgivning?
Pensionsrådgivningen som du som Nowomedlem erbjuds innehåller en sammanställning av hela din pension där vi under mötet presenterar den för dig på ett sätt som gör det enkelt att förstå. Du får rådgivning kring dina pensionsval och vi hjälper dig att hitta lösningar som passar just din unika situation och dina önskemål.

Vilka delar av pensionen får jag hjälp med?
På mötet går vi igenom hur din pension ser ut idag. Våra förbättringsförslag gäller framförallt dina tjänstepensioner som t.ex. dina fribrev eller andra pensionsförsäkringar. Du har möjlighet att ställa vilka frågor du vill om pensionen i allmänhet.

Hur kan pensionsrådgivningen förbättra min pension?
Genom att låta vår expert se över din nuvarande pension och hitta förbättringar kan du minska dina avgifter. Med minskade avgifter blir det mer pensionspengar över till dig. Du får också en helhetsbild över din pension vilket ger dig bättre koll på läget. Och bättre koll på läget skapar en känsla av no worries för din framtida ekonomi.

Vad kan man förvänta sig på mötet? 
I appen kan du ge våra experter tillåtelse att se och hämta in din pensionsinformation. Våra experter analyserar därefter ditt pensionssparande och tar fram förbättringsförslag. Det kan handla om att sänka dina pensionsavgifter eller förbättra dina pensionsvillkor. På mötet går ni igenom förbättringsförslagen, din ekonomiska situation idag samt att du ges möjlighet att ställa frågor om sparande och pensionen i allmänhet. Läs mer om vad du kan förvänta dig på mötet i vår intervju med en av våra pensionsexperter.

Vad kostar pensionsrådgivning?
För dig som är eller blir Nowomedlem är det helt kostnadsfritt att få rådgivning via Nowo Pension. Det enda du behöver göra för att boka ditt rådgivningssamtal är att logga in i Nowoappen och ge vår rådgivare tillåtelse att se din nuvarande pension.

Vem står bakom pensionsrådgivningen?
Det är Nowo Pension AB som tillhandahåller pensionsrådgivningen. Nowo Pension är ett helägt dotterbolag till Nowo och står under finansinspektionens tillsyn.

BLI MEDLEM/BOKA MÖTE vector arrows

Den personliga rådgivningen sker hos Nowos helägda dotterbolag Nowo Pension AB som står under Finansinspektionens tillsyn.

illustration