Spara till pensionen

Du behöver inte vara orolig för din pension när du är medlem i NOWO.

När diskussionsämnet pension kommer upp vid middagsbordet kan det lätt delas upp i två läger. De som har kontroll på varenda krona och de som inte orkar engagera sig ännu. Det kan kännas trist eller långt bort, lite orosfyllt och kanske svårt. Med NOWO blir det enkelt för dig att ta kontroll över din pension och göra sparandet till pensionen till en rolig aktivitet utan orosmoln. No worries helt enkelt.

Hur funkar det där med pension då?

Läs mer
Visa fler nyheter

En extra trygghet om en oförutsedd händelse skulle inträffa 

Vad händer till exempel om du skulle förlora jobbet, eller bli sjukskriven? Med vår Trygghetsförsäkring försäkrar du en tryggare vardag och möjliggör att bibehålla din vanliga levnadsstandard. Nowos Trygghetsförsäkringen är komplement till både det svenska socialförsäkringssystemet och övriga frivilliga försäkringar. 

Nowos Trygghetsförsäkring har ett brett skydd som omfattar: 

  • Ofrivillig arbetslöshet, 
  • Tillfällig arbetsoförmåga
  • Dödsfall 
  • Kritisk sjukdom
Du väljer själv vilket månadsbelopp du vill få utbetalt vid en ersättningsbar skada baserat på ditt behov. De fasta summorna du kan välja att försäkra varje månad är 3000 kr, 6000 kr eller 9000 kr som kan bidra till att täcka dina utgifter som tex elräkning, mat, bil, hus, pensionssparande och barnens aktiviteter.  Vid en ersättningsbar kritisk sjukdom eller dödsfall betalas ett engångsbelopp ut. Engångsbeloppet beror på vilket månadsbelopp du väljer och betalas ut med, 30 000 kr, 60 000 kr eller 100 000 kr.

Du kan fortsätta spara även i tuffa tider

Vi vet hur viktigt det är med ett långsiktigt och regelbundet sparande. För att du inte ska gå miste om din ränta-på-ränta-effekt och maximal avkastning är det därför superviktigt att du kan fortsätta spara även om din ekonomiska situation förändras. Med Nowos nya Trygghetsförsäkring kan du fortsätta spara och du slipper nalla på din guldkant i framtiden för att kunna betala räkningarna här och nu. Teckna försäkringen och läs fullständiga villkor här »