Boka via Nowo och ta del av reseerbjudanden inför 2024

 • Kategori
 •  | Butiker
 •  | Nyheter

Drömmer du om att resa och upptäcka världen men känner att det har blivit lite dyrt att resa? Boka dina resor via Nowo. Med Nowo kan du få tillbaka en del av kostnaden när du bokar din resa och tjäna extra pengar till ditt sparande. Det enda du behöver göra är att boka din resa via Nowoappen eller Nowoknappen.

I detta blogginlägg kommer vi att utforska och dela också med oss av några inspirerande restips för ditt resår 2024.

Boka smart med Nowo

Genom att gå via Nowo när du bokar dina resor kan du tjäna extra pengar till ditt sparande. Många researrangörer erbjuder fantastiska reseerbjudanden såhär inför sommaren. Så varför inte dra nytta av alla erbjudanden och samtidigt boosta ditt sparande?

7 inspirerande restips

 

“Slow Travel” i sydeuropa:

"Slow Travel" i sydeuropa

Upptäck skönheten i Sydeuropa genom att omfamna “slow travel”. Välj en mindre känd stad eller by, släpp stressen och utforska kulturen, maten och människorna i ditt eget tempo. Detta sätt att resa ger en mer autentisk upplevelse och låter dig verkligen lära känna destinationen på djupet.

 

Hållbarhet i fokus:

Hållbarhet i fokus

Gör resåret 2024 till året då du reser med hållbarhet i fokus. Välj boenden och transportalternativ som värnar om miljön, minska plastanvändningen och stöd lokala företag. Genom att resa ansvarsfullt kan du njuta av vackra platser och samtidigt bidra till att de bevaras för framtida generationer.

 

Outdoor-äventyr i Norden:

Utforska de hisnande landskapen i Norden. Vandra längs med Norges fjordar, cykla i Danmarks kustlandskap eller utforska de svenska skogarna. Naturen i Norden är otroligt vacker och har så mycket att erbjuda, och 2024 är året att upptäcka äventyraren i dig.

 

Kulturella upplevelser i Asien:

Kulturella Upplevelser i Asien

Res till Asien och upplev en rik, kulturell mångfald. Besök historiska platser, delta i lokala festivaler och prova autentisk, asiatisk mat. Oavsett om det är de färgglada marknaderna i Indien, de historiska templen i Japan eller de pulserande gatorna i Vietnam, kommer Asien att skapa upplevelser du kan bära med dig hela livet.

 

Digital detox på natursköna platser:

Digital detox på natursköna platser

Ge dig själv en paus från den digitala världen genom att välja en destination där naturen tar över. Det finns många vackra platser världen över där du kan koppla av, andas frisk luft och njuta utan distraktion. Ge dig själv en digital detox och återupptäck vikten av verklig närvaro.

 

Känn in storstadspulsen till fots:

Känn in storstadspulsen till fots

Ett av de allra populäraste sätten att upptäcka en stad är till fots. Och hur upptäcker man en stad bättre än genom att snöra på sig sina skönaste skor och bara ge sig ut längs med gatorna? Känn storstadspulsen i New York, njut av den sköna stämningen i Amsterdam eller känns historiens vingslag i Rom? Oavsett vad som lockar dig mest så är en storstadsweekend ett perfekt sätt att få ett avbrott i vardagen och upptäcka nya platser.

 

Upplev det storslagna, men också charmiga Alperna:

Alperna bjuder på en uppsjö av upplevelser året runt. På sommaren kan du vandra genom gröna dalar och över höga bergstoppar, medan vintern lockar med pulserande skidorter och snötäckta landskap. Oavsett om du söker äventyr eller avkoppling är Alperna en plats där du kan förlora dig själv i naturens storslagenhet och alla charmiga bergsbyar.

Oavsett vilka resor du planerar för 2024, kom ihåg att gå via Nowo och boosta ditt sparande samtidigt som du bokar dina resor.

Boka via Nowo

Populära researrangörer som ger dig pengar tillbaka till ditt sparande:

 • Apollo
 • Booking.com
 • Hotels.com
 • Strawberry
 • Lion Alpin
 • Live It
 • airtours
 • Flixtrain
 • Vy Bus4You

Mer om cashback