Så kommer du igång med sparandet i höst

  • Kategori
  •  | Nyheter
  •  | Spara till pensionen

Hösten är här och det är dags att komma in i nya rutiner poch börja spara. Vad passar då bättre än att kickstarta ditt sparande? Efter en sommar med semesterutgifter och spontana äventyr är hösten den perfekta tiden att ta tag i din ekonomi på allvar igen.

Att spara behöver inte vara svårt eller krångligt, och hos Nowo finns det flera olika sätt att komma igång med sparandet, anpassade efter just din livsstil och dina förutsättningar. Låt oss guida dig genom våra smarta sparformer!

Lönespar: ett enkelt månadssparande

Lönespar är ett månadssparande som sker automatiskt i samband med att din lön trillar in på kontot. Med Lönespar kan du enkelt sätta undan en viss summa varje månad utan att du behöver tänka på det. Det är ett perfekt sätt att se till att du alltid sparar först, innan du börjar spendera din lön.

Mer om Lönespar »

Stegspar: skapa din egen sparcykel under månaden

Vill du ha ett sparande som anpassar sig efter hur mycket pengar du har kvar på kontot varje månad? Då är Stegspar något för dig! Stegspar gör det möjligt att spara mer i början av månaden, när du precis fått lön, och sedan successivt minska sparandet vecka för vecka. Det är ett enkelt sätt att hålla igång sparandet hela månaden utan att det påverkar din budget för mycket.

Ta reda på mer om Stegspar »

Dagspar: Många bäckar små!

Om du vill komma igång med sparandet utan att det känns för tungt är Dagspar ett fantastiskt alternativ. Här kan du spara så lite som 5 kr varje dag. Ditt Dagspar läggs sedan ihop under veckan och dras automatiskt varje måndag som en klumpsumma. Det kanske inte låter mycket, men många bäckar små blir tillslut en stor å.

Vill du veta mer om Dagspar? Klicka här »

Andra sparformer hos Nowo

Förutom våra populära sparsätt Lönespar, Stegspar och Dagspar finns det även andra sätt att öka ditt sparande hos Nowo. Med Snabbspar kan du göra engångsinsättningar när du har lite extra pengar över. Perfekt för att boosta ditt sparande när du har möjlighet!

Och glöm inte vår Cashback-funktion, där du får pengar tillbaka på dina köp hos våra partnerbutiker. Det är ett enkelt sätt att öka ditt sparande när du handlar.

Se alla butiker »

Hösten är den bästa tiden att börja spara

När vardagen rullar igång igen efter sommaren är det lättare att skapa nya rutiner. Genom att börja spara nu, innan höstens utgifter börjar hopa sig, ger du dig själv ett försprång. Med Nowos olika sparsätt är det enkelt att komma igång – oavsett om du vill spara lite varje dag, varje vecka, eller varje månad. Så varför vänta? Hösten är här, och det är den perfekta tiden att starta din resa mot en tryggare framtid. Kom igång med ditt sparande idag och känn dig trygg med att du bygger något hållbart för morgondagen!

Så kan du börja spara »