Har du fått ditt orangea kuvert och vill ha mer i pension?

  • Kategori
  •  | Nyheter
  •  | Spara till pensionen

Har du också fått hem ditt orangea kuvert med ditt pensionsbesked? Hur kändes det när du öppnade det? Glädje, besvikelse, chock eller kanske förvirring? Du är inte ensam om du kände en viss besvikelse över hur stor din pension beräknas bli. Generellt så tenderar vi att ha lite för höga förväntningar på vår pension. Förväntningar som tyvärr inte alltid motsvarar verkligheten. Men Nowo är lösningen på din pensionsångest!

Hur kan Nowo hjälp mig att öka min pension?
Som din sparapp till pensionen är det vårt jobb att hjälpa dig att få guldkant på tillvaron som pensionär. Du ska inte behöva känna oro över om du kommer klara dig ekonomiskt när du slutar jobba. Tillsammans med Nowo kan du istället skapa en no worries-känsla inför framtiden.

Våga ta ansvar för din pension
Att lägga hela din framtida ekonomi i statens händer kan vara riskabelt då du helt avsäger dig allt ansvar för din framtid. Vi tycker att du ska göra precis tvärtom och verkligen ta makten över din framtid genom att komplettera med ett eget, privat pensionssparande. För du vet aldrig vad som händer över tid. Pensionssystemet kan göras om, både till det posotiva och till det negativa. Inom sparande och investeringar pratar man ofta om att saprida risken. Det är precis vad du gör när du väljer att spara långsiktigt till din pension på flera fronter.

Hur kan jag spara?
Med Nowo kan du spara smart. Vi har sparsätt för alla personligheter och livsstilar. Genom att spara regelbundet och långsiktigt kan du öka din pension betydligt. Genom att välja mellan olika sparalternativ, som exempelvis fondsparande eller traditionellt sparande, kan du skräddarsy ditt sparande efter dina behov och preferenser. Dessutom erbjuder vi personlig rådgivning och expertis för att hjälpa dig maximera dina tjänstepensioner, fribrev och pensionsförsäkringar och säkerställa en tryggare pension.

Kort om Nowos sparsätt

  • Lönespar: Passar dig som vill att sparandet sker direkt när lönen kommer. Se mer »
  • Dagspar: Passar dig som vill spara lite år gången, utan att det känns så mycket i plånboken. Mer om Dagspar »
  • Stegspar: Passar dig som vill ha ett sparande som anpassar sig mer efter din ekonomiska situation under månaden. Stegspar låter dig dela upp ditt månadssparande på ett smart sätt, genom att spara mer precis efter lön och sedan successivt minska sparandet vecka för vecka under månaden. Läs mer om Stegspar »
  • Autospar: Spara som du handlar och toppa upp dina köp med en liten procent med Autospar.
  • Snabbspar: Gör engånginsättningar när det passar dig. Snabbspara här »
  • Cashback: Handla hos våra partnerbutiker eller svara på enkäter och få pengar till ditt sparande. Se alla butiker »

Så ta kontroll över din pension låt oss hjälpa dig att skapa en ljusare framtid för dig själv. Din pension är viktig, och vi finns här för att stötta dig på vägen mot en tryggare ekonomi som pensionär.
BÖRJA SPARA