Appen som gör dig till en rikare pensionär

  • Kategori
  •  | NOWO Mastercard
  •  | Spara till pensionen

NOWO App är ett av de verktyg du kan använda för att få bättre kontroll och översikt över ditt pensionssparande. I appen kan du enkelt följa hur ditt pensionssparande hos NOWO växer, se prognoser över hur mycket pensionspengar du har när du går i pension och ta del av unika erbjudanden som ger dig lite extra klirr i pensionskassan. Ladda ner NOWO App gratis i Appstore eller Googleplay.

En av de häftigaste funktionerna i NOWO App är att du kan se in i framtiden. För varje transaktion du gör med ditt NOWO MasterCard registreras hur mycket du sparat till din pension och appen visar hur mycket pengar det kan vara när du går i pension. Du kan ladda ner appen och testa vårt prognosverktyg även om du inte än är medlem i NOWO.

Så här enkelt är det

Låt oss säga att du är 30 år och spenderar 15 000 kronor i månaden på mat, nöje och kläder. Om du då avsätter sex procent av din konsumtion varje månad kommer du den dag du går i pension uppskattningsvis att ha sparat nästan 1 320 000 kronor. (Uträkningen är baserad på en värdeökning på sex procent per år.) Du behöver inte göra mer än att använda NOWO MasterCard när du gör dina inköp så sparar du automatiskt till din pension.

Känner du att du skulle vilja se mer pengar på kontot när det är dags att gå i pension kan du enkelt ändra hur mycket du sparar varje månad i NOWO App under dina Inställningar och öka hur många procent du sparar varje månad.

Tjäna lite extra pensionspengar

Vi vill att du ska kunna leva ett njutningsfullt liv som pensionär och det är vi inte ensamma om. Som medlem i NOWO får du schyssta erbjudanden via NOWO App i samarbete med stora varumärken som gärna ger dig lite extra pensionsklirr till ditt sparande. Erbjudandena aktiveras i appen och när du tagit del av erbjudandet får du en pensionsbonus insatt till ditt sparande. Hur mycket det är framgår i erbjudandet.
Erbjudandena kan exempelvis vara rabatter på köp hos våra partners eller undersökningar du kan göra för att tjäna extra sparpengar till din pension. Gå in i appen och klicka på Erbjudanden för att upptäcka hur du enkelt kan öka ditt sparande.

Alla dina transaktioner redovisas

Du behöver inte logga in på någon hemsida eller få kontoutdrag skickat till dig på posten för att ha koll på vad du spenderat under månaden. NOWO App håller koll åt dig och det enda du behöver göra är att logga in i appen så får du dina transaktioner redovisade. Utöver det får du också reda på hur mycket du sparat på varje köp.

Bli medlem i NOWO

Vårt mål är att du ska kunna leva som du alltid gjort när du går i pension. För att göra det behöver du spara pengar till din pension varje månad. Som medlem i NOWO har du kontroll över ditt pensionssparande utan att det behöver vara krångligt. Varje gång du gör ett köp med ditt NOWO MasterCard sätts det över en procentsats till ditt sparande och du kan enkelt följa utvecklingen av sparandet i din NOWO App.
Ladda ner NOWO App för att ansöka om ditt medlemskap eller gör det här på hemsidan och ladda ner appen senare. NOWO – No worries helt enkelt.

Ladda ner NOWO-appen här

knapp_gp knapp_as