Tips för alla hjärtans dag

  • Kategori
  •  | Butiker
  •  | Nyheter
  •  | Övrigt

Alla hjärtans dag står för dörren. Hur tänker du visa din partner extra uppskattning? Glöm inte att alla hjärtans dag inte bara är till för dig som är i en parrelation. Även för dig som är singel kan all hjärtans dag vara en viktig dag att uppmärksamma och kanske jobba lite extra på relationen till dig själv, din familj eller dina vänner. Vi har samlat våra bästa tips för en lyckad och kärleksfull alla hjärtans dag.

Gåvor

Att hitta den perfekta presenten är nästan roligare än att få presenter själv. och en riktigt bra present visar på att du verkligen känner din partner eller vän på djupet. Det visar också på att du är en god lyssnare och att du lyckats snappa upp något din partner kanske sagt i förbi farten att hen önskar sig. Ju personligare present, desto bättre. 

Blombud

Överraska någon med färska blommor direkt till dörren! Visste du att du kan boka ditt blombud via Nowo och samtidigt tjäna pengar till ditt sparande? Boka ett vackert blombud genom Nowo hos Euroflorist, Interflora eller Blombudet och visa extra uppskattning till någon du bryr dig om.  Det är ett perfekt sätt att sprida glädje till någon i din närhet, få extra pengar till sparandet och ta hand om ditt framtida jag. Använd Nowo för att enkelt boka ditt blombud hos Euroflorist, Interflora och Blombudet.

Mer om cashback

Tjänster

Storstäda hemmet, rensa garaget eller laga en god middag. Ja, att visa uppskattning genom att göra någon en tjänst är ofta underskattat. För hur glad hade du inte blivit om du kom hem från jobbet en dag och garaget var rensat från bråte? Det går inte att sätta ett pris på den sortens kärleksgåva.

Kvalitetstid

Det är skillnad på att bo under samma tak och att faktiskt umgås och känna samhörighet. Så varför inte planera in lite kvalitetstid tillsammans med din partner, familj eller dina vänner och umgås helt utan distraktionsmoment? Lämna mobilen hemma och ta en fika på stan, ge er ut på en liten dagsvandring i naturen eller varför inte boka bord på den där mysiga restaurangen ni gått förbi så många gånger?

Singel? Vårda relationen med dig själv

Ta tillfället i akt att faktiskt vårda relationen till dig själv. Det är ju den allra viktigaste relationen du har i livet. Unna dig själv tid och skapa en lugn stund för meditation eller en lång promenad. Planera en rolig upplevelse som du älskar, investera i lite self-care med en hemmaspa eller laga en lyxig middag bara för dig. Ta lite extra hand om dig själv helt enkelt.

Skicka kärlek till din framtid

Passa också på att skicka lite extra kärlek till ditt framtida jag och snabbspara en slant till din framtid. 

Snabbspara till din framtid