Jobba hos oss: Vi söker en Growth Hacker till vårt team i Stockholm

  • Kategori
  •  | Nyheter
  •  | Övrigt

Hej!

Vi på Nowo vill göra det roligare för framtidens pensionärer genom att erbjuda enkla sparsätt som alla kan använda, utifrån sina egna förutsättningar. Steg för steg så bygger man sin framtida pension oberoende av hur stor eller liten plånbok man har just idag. Det går bra för Nowo och vi har snart 75 000 medlemmar som sparar hos oss. Men vi vill att det ska bli ännu fler såklart och därför söker vi nu någon som kan hjälpa oss att optimera några av våra viktigaste kanaler, de sociala och digitala. 

Vill du jobba hos Nowo, som blev utsedd till årets IPO 2021 i sin kategori i Affärsvärlden? Skicka in ditt CV som visar att du har jobbat med följande och berätta att du vill ta ett större ansvar och växa än mer i din roll. 

Vi söker dig som:

Har kunskap och intresse för att jobba med growth hacking, att följa upp köpt social och digital marknadsföring och att hitta nya sätt att utveckla vår digitala tillväxt.. Vi verkar idag på plattformar som Meta, Tiktok, Snapchat med mera. Din entusiasm och kunskap går före din utbildning. Det är viktigt att du har ett eget driv och en vilja att ta eget ansvar. Vi behöver din hjälp och vi kommer att be dig om dina insikter och förslag på hur vi kan optimera vår marknadsföring ytterligare, vi är bra nu men vi vill bli ännu bättre. Du kommer jobba i tätt samarbete med Content Manager och CRM-Manager för att på bästa sätt effektivisera vår digitala närvaro.

Ska vi göra en kort lista på kunskaper som kan vara bra att ha med sig in i denna rollen så är det:

✅ Google Analytics
✅ Appsflyer
✅ Facebook/Meta manager
✅ Firebase
✅ Google Data Studio
✅ Google Ads

Det är också bra om du har lite koll på affiliatemarknadsföring. 

Vi är ett ganska litet team så du kommer få mycket utrymme och ansvar att driva dina idéer och förslag för att nå vårt mål gemensamma mål om att få fler människor kontinuerligt att spara privat till sin framtida pension. 

Skicka din ansökan till kontakt@nowo.se senast den 7 augusti 2022. Märk mailet med “Growth Hacker”.

Har du frågor om tjänsten? malia: jorgen@nowo.se

SKICKA DIN ANSÖKAN