Så kan du shoppa dig till en bättre pension

  • Kategori
  •  | Mikrosparande - Ett smartare sparande

Nu finns det nya och enkla sättet att pensionsspara på. Med Nowos sparsätt Autospar låter du din konsumtion idag bygga din pension imorgon. Ju mer du använder det, desto mer sparar du.

En stor del av alla köp som görs idag betalas med konto- eller kreditkort. Det är därför bra att också koppla ditt vanliga betalkort till ditt privata pensionssparande som också skapar värde för dig i framtiden. Med det nya sparsättet Autospar handlar du som vanligt, samtidigt som du pensionssparar enkelt och utan att du märker det. Det är ett flexibelt sätt att spara pengar i vardagen som anpassar sig till din ekonomi och livsstil. Istället för att i förväg bestämma hur mycket du ska sätta av i månaden låter du din konsumtion styra det.

Detta är också ett perfekt sparande för barnfamiljer: i perioder då man har mer pengar och handlar till en hel familj sparar man mer, i perioder då man behöver dra ner på utgifterna och handlar mindre, så följer sparandet automatiskt med.

Så fungerar Autospar

Nowo är en sparapp för dig som vill leva som vanligt men ändå planera för din pension. Du kopplar bara ditt kort till appen, startar ett Autospar och samtidigt som du använder ditt kort så sparas det också pengar till din pension. Du väljer själv hur många procent på varje köp som ska avsättas till din pension och sedan sparar du automatiskt varje gång du handlar. Du kan också när som helst välja att avsätta mer pengar till ditt sparande eftersom det är du själv som bestämmer hur mycket du vill spara. Nowo passar dig som konsumerar i din vardag oavsett vad det är du köper. Det bygger på principen att ju mer du använder kortet, desto mer sparar du. Läs mer om hur NOWO fungerar här.

Låt din konsumtion bygga din pension – #noworries.