Så kan du shoppa dig till en bättre pension

  • Kategori
  •  | NOWO Mastercard

Nu finns det nya och enkla sättet att pensionsspara på. Med NOWO MasterCard låter du din konsumtion idag bygga din pension imorgon. Ju mer du använder det, desto mer sparar du.

En stor del av alla köp som görs idag betalas med konto- eller kreditkort. Det är därför bra att välja ett kort som också skapar värde för dig i framtiden. Med det nya kreditkortet NOWO handlar du som vanligt, samtidigt som du pensionssparar enkelt och utan att du märker det. Det är ett flexibelt sätt att spara pengar i vardagen som anpassar sig till din ekonomi och livsstil. Istället för att i förväg bestämma hur mycket du ska sätta av i månaden låter du din konsumtion styra det.

Detta är också ett perfekt sparande för barnfamiljer: i perioder då man har mer pengar och handlar till en hel familj sparar man mer, i perioder då man behöver dra ner på utgifterna och handlar mindre, så följer sparandet automatiskt med.

Så fungerar kortet

NOWO är en betallösning för dig som vill leva som vanligt men ändå planera för din pension. Det är ett MasterCard som fungerar precis som vanligt förutom att du samtidigt som du använder det också sparar till din pension. Du väljer själv många procent på varje köp som ska avsättas till din pension och sedan sparar du automatiskt varje gång du handlar. Du kan också när som helst välja att avsätta mer pengar till ditt sparande eftersom det är du själv som bestämmer hur mycket du vill spara. NOWO passar dig som konsumerar i din vardag oavsett vad det är du köper. Det bygger på principen att ju mer du använder kortet, desto mer sparar du. Läs mer om hur NOWO fungerar här.

Låt din konsumtion bygga din pension – #noworries.