Pensionssparande anpassat till din ekonomi

  • Kategori
  •  | Spara till pensionen

Nu finns pensionssparandet som är anpassat till just din ekonomi. Det är ett sparsätt som istället för bonuspoäng ger dig ett pensionssparande baserat på det du shoppar för. Ju mer du konsumerar desto mer sparar du till din pension – det kallar vi ett lustfyllt pensionssparande.

Det där med pension är viktigt att börja tänka på det även om du har många år kvar. Det kan upplevas krångligt eller ångestfyllt och det kan vara svårt att hitta ett pensionssparande som är anpassat till just din ekonomi och din livsstil. Därför finns det nytänkande sparsättet Cashback som istället för bonus- och kreditkortspoäng ger dig ett flexibelt pensionssparande som anpassar sig efter hur mycket du spenderar varje månad.

Så fungerar ditt sparande

När du väljer det här sättet att pensionsspara på gör du det dagligen och integrerat i din vardag utan att du behöver tänka på det. Varje gång du använder det kort du kopplat till Nowoappen sparar du samtidigt pengar till din pension. Detta eftersom en del av det du handlar för varje månad avsätts i ett privat pensionssparande i ditt namn. Du bestämmer också om du vill sätta av en högre procentsats på det du köper. Så du väljer helt enkelt själv hur mycket pengar du sparar varje månad.

Nowo är ett flexibelt, lustfyllt och okomplicerat sätt att pensionsspara, där du slipper krångliga fondval och dolda avgifter. Nowo sköter förvaltningen åt dig och du behöver inte bry dig eller göra några val. Du följer enkelt ditt sparande via en app där du också tar emot erbjudanden och aktiviteter som ger ditt sparande extra bonus. Egentligen är det rätt enkelt, fortsätt att shoppa som vanligt så sparar du samtidigt till din pension. Ju mer du använder ditt kopplade kort, desto mer sparar du.

Läs mer om Autospar