Ny förbättrad app lanseras efter önskemål från medlemmar

  • Kategori
  •  | Övrigt

Nowo, sparplattformen som låter sina medlemmar spara långsiktigt till pensionen samtidigt som de handlar lanserar en ny app. Appen är resultatet av medlemmarnas önskemål och förslag till förbättring.

– ”Våra medlemmar har länge efterfrågat fler sätt att spara med Nowo. Vi har nu lanserat Dagspar som gör det möjlighet att dricksa sig själv varje dag. Du kopplar valfritt kort och väljer sedan en summa som ska dras varje dag. Du får då ett stående mikrospar på ett par kronor som blir grunden för en bättre ekonomi i framtiden. Vi har också utökat möjligheterna att handla i appen och har nu över 500 anslutna e-handlare där våra medlemmar får bonus som tack när de handlar via Nowoappen.

Tanken är att vad du än handlar online ska du kunna göra det via Nowo. Bonusen du får går in i Nowofonden och förvaltas inför framtiden”, säger Rutger Selin VD

Utöver förbättrade och fler sparmöjligheter har anslutningsflödet justerats för att bli enklare och mer tillgängligt. Mobilt BankID blir centralt för Nowoanvändaren i och med den nya appversionen.

– ”Vi vill hela tiden göra Nowo bättre och mer tillgängligt för våra medlemmar. Att vi nu använder mobilt BankID som verifieringsverktyg gör oss både mer tillgängliga och lättförståeliga. Vi är glada att vi fått in så många bra och relevanta förslag om hur vi kan bli bättre”, säger Rutger Selin

Även visualiseringen av det egna sparandet har fått en översyn. –”I den nya appen sätter man ett Sparmål och när man tänker att man vill gå i pension. Därefter får man en summa om hur mycket man bör spara per dag för att nå sitt mål. Hela tiden får man uppdateringar om hur det går och hur man ligger till mot målet. Vi har även lyft in information om hur Nowofonden utvecklas, något som varit mycket efterfrågat från våra medlemmar”, säger Rutger Selin.