Nu kan du skräddarsy din sparupplevelse i Nowoappen med widgets

  • Kategori
  •  | Mikrosparande - Ett smartare sparande
  •  | Nyheter
  •  | Övrigt

Nu kan du skräddarsy din sparupplevelse i Nowoappen med hjälp av widgets och få appen precis som du vill ha den. Nowo har lanserat en helt ny app med widgets där vi lämnat över makten till dig som sparar. Med Nowoappens nya innovativa design är det du som bestämmer vad som är viktigast. Du styr appen och startsidan precis efter din smak och vad som är viktigt för dig i ditt sparande.

Det enda du behöver göra för att få tillgång till den nya Nowoappen är att uppdatera appen till den senaste versionen via App Store eller Google Play.

Här är varför den nya appen med widgets är så smart:

✅ Skräddarsy din startsida: Bygg appens startsida precis som du vill ha den med hjälp av widgets. Du har makten!

✅ Snabb åtkomst: Få direkt åtkomst till information om ditt sparande. Alltid bara ett klick bort.

✅ Följ ditt sparande enklare: Bygg din sparupplevelse och gör det enklare att följa hur ditt sparande utvecklas.

Dessutom kommer vi att fortsätta att fylla på med nya smarta funktioner som du kan använda för att göra din startsida i appen helt unik. Saknar du någon information, data eller har du egna idéer? Dela dem med oss så kanske din idé blir verklighet!

Upptäck nya appen

 


Vad är widgets och hur funkar det?

Du kan tänka på widgets som små snabbvyer och genvägar för ditt sparande i Nowoappen. Widgets är som fönster som visar dig viktiga saker direkt på din startsida i appen utan att du behöver klicka dig runt.

Så funkar widgets i Nowoappen

Klicka på +plustecknet för att lägga till en ny widget.

Du väljer själv vad som är viktigast för dig att se och följa kopplat till ditt sparande. Du kan ta bort en widget genom att klicka och hålla in på den widget du vill ta bort. Vill du ändra ordningen på dina widgets så klicka och håll in på den widget du vill flytta och dra den sedan till önskad plats. Alla widgets är klickbara. Klicka bara på dem för att få mer info 0m hur de fungerar och vad de visar.