Troligtvis det lättaste sättet att spara till din pension

  • Kategori
  •  | Mikrosparande - Ett smartare sparande

Nowo lanserar den senaste sparfunktionen Snabbspara – det kanske lättaste sättet att spara till din pension! Nu kan du via appen direktöverföra pengar från något av dina befintliga kort till ditt fondsparande med ett klick. När du vill för du helt enkelt över valfritt belopp till ditt framtida jag.

Pensionen behöver inte vara skrämmande. Den som börjar spara tidigt och vågar placera sina pengar i en värdepappsfond har goda chanser till ett fullgott kapital att leva på som pensionär. Det räcker att sätta av några hundra kronor i månaden till ett långsiktigt fondsparande för att få ett ordentligt tillskott till den slutliga pensionsutbetalningen.

Vi på Nowo har verktygen för en ljusare pension och vi brinner för att sprida budskapet att det både kan vara enkelt och smidigt att pensionsspara.

Genom Nowoappen sparar du lite var gång du konsumerar och pengarna går oavkortat – utan insättnings eller uttagsavgift – till Nowofonden där dina pengar växer långsiktigt. Vi erbjuder även sparsättet Autospar som möjliggör ett enkelt mikrosparande varje gång du drar ditt kort, allt för att göra det så enkelt och smärtfritt att spara som möjligt.

Nowo – Vi hjälper dig till en bättre pension.