Spara till barn: Snart kan du spara till dina barns framtid med Nowo…

  • Kategori
  •  | Fonden
  •  | Mikrosparande - Ett smartare sparande
  •  | Nyheter
  •  | Spara till pensionen

Inom kort lanserar vi möjligheten att starta ett sparande till dina barns framtid med Nowo. I samband med nyheten vill vi ge dig möjligheten att bli en av de första att börja spara till dina barns framtid med oss.

Skriv upp dig på intresselistan och vinn till ditt/dina barns sparande

Vi vill skapa en no worries känsla för framtiden och många föräldrar vill göra just det för sina barn. Med ett sparande som är helt dedikerat till dina barns framtida pension kan du som förälder skapa en ekonomisk grund för ditt/dina barn. Genom att skriva upp dig på intresselistan får du möjligheten att vinna 300 kr extra till ditt barns sparande. Intresselistan har ett begränsat antal platser så vänta inte med att skriva upp dig.

SKRIV UPP DIG

Hur kommer det att funka att spara till sina barn via Nowo?

Om du vill spara för ditt barn eller barnen så kan du enkelt starta ett sparande genom Nowo. Allt sparande du gör kommer att placeras på ett ISK i ditt namn och du väljer själv vilket ISK du vill använda för ditt/dina barns sparande. Du kan välja att starta ett Dagspar eller ett Månadsspar och du kan också välja hur länge du vill spara till ditt barn. När du har startat ett sparande för ditt barn så kan du enkelt pausa, justera eller stoppa sparandet om du behöver det.

När du börjar spara pengar till ditt barn kan du enkelt bjuda in ditt barn att följa sparandets utveckling genom en speciell barnapp. På så sätt kan barnet lära sig om vikten av att spara pengar och se hur pengarna växer med tiden. Det är en bra idé att introducera barn till sparande tidigt i livet för att hjälpa dem att utveckla goda ekonomiska vanor som kan vara till nytta för dem i genom livet.

När ditt barn har nått en viss ålder så har du möjlighet att flytta det sparande som du har startat från ditt ISK till ett ISK som barnet själv skapat hos Nowo. Detta ger ditt barn möjlighet att ta över stafettinnen i sparandet som du har startat och att fortsätta spara för sin egen framtid.

Det sparande som du gör till ditt barn kommer att placeras i Nowos globala fond på samma villkor som allt annat sparande i fonden. Du kan läsa mer om villkoren för Nowos fond här.