Pingis Berg-Hadenius blir ny Styrelsemedlem i NOWO

  • Kategori
  •  | Nyheter
  •  | Övrigt
Pingis Hadenius

Pingis Berg-Hadenius tar plats i NOWOs styrelse. NOWO är sparplattformen som fokuserar på långsiktigt sparande genom mikroinvesteringar i vardagen.  

Pingis Berg-Hadenius är ekonomen och entreprenören med framgångsrik historia inom ekonomirelaterade rörelser. Pingis är en av landets mest framgångsrika entreprenörer som varit med och startat företag som Löwengrip, Flattered och Sveriges största ekonomiska forum för kvinnor – Economista. Pingis sitter också i flera styrelser och nu tar hon plats i NOWOs Styrelse.

“Ekonomisk hälsa är otroligt viktigt för att må bra där det individuella ansvaret och aktiviteter är avgörande. Särskilt kvinnor kommer efter på grund av tex senare intåg och tidigare pensionsålder på arbetsmarknaden, lägre lön, mer deltidsarbete. Just pensionen är en nyckelfråga! Jag tror att många inte hittar tiden att sätta sig in i detta och därför är NOWOs mikrosparande-modell för en framtida tryggare pension fantastisk. NOWO erbjuder möjlighet för alla, oavsett förutsättningar, att spara långsiktigt. När jag nu får möjligheten att vara med och bidra till NOWOs utveckling utifrån mina erfarenheter så är det en självklarhet att gå med i Styrelsen. Jag ser fram emot att göra NOWOs erbjudande ännu bättre och smartare och med det skapa mer jämställda förutsättningar till att fler får en vettig ekonomisk framtid och pension”

NOWO har idag cirka 47 000 medlemmar som startat ett konto och blivit aktiva med bolagets tjänster. Rutger Selin, VD NOWO:

“Att få välkomna Pingis Berg-Hadenius till NOWOs Styrelse är givetvis otroligt roligt och samtidigt ett kvitto på att vi som företag har en tjänst som är relevant nog för att engagera några av våra mest framgångsrika. En dag kommer alla vilja sluta jobba och vi vill att man ska kunna göra det utan att ha en klump i magen över sin ekonomi då. Vi välkomnar Pingis till NOWOs Styrelse och ser fram emot att ta del av hennes erfarenheter för att utveckla oss ytterligare.”