Nowo Pension söker rådgivarassistent

  • Kategori
  •  | Jobb
  •  | Nyheter

Vill du vara en viktig länk i vårt växande företag?

Nowo Pension AB söker en passionerad och serviceinriktad rådgivarassistent med en stark kommunikativ förmåga. Som vår rådgivarassistent kommer du att spela en nyckelroll i att förbättra pensionsutsikterna för våra 155 000 medlemmar.

Om tjänsten
Som Rådgivarassistent kommer du dagligen att befinna dig i onlinemöten och bygga relationer med våra medlemmar. Din naturliga talang för att kommunicera med människor är avgörande i den här rollen. Ditt engagemang och din professionalism kommer att vara grunden för ditt arbete.

Vem söker vi?
Vi välkomnar dig med en passion för service och en gedigen bakgrund inom kundrelationer. Om du dessutom har erfarenhet inom tjänstepensionsområdet ser vi det som ett stort plus. Du är inte rädd för siffror och har inga problem att använda telefonen och datorn som ditt främsta verktyg. Att vara serviceinriktad är inte bara ett krav, det är vår hjärta och själ.

Ett intresse för finansbranschen är nyckeln till din framtid i vår organisation. Som rådgivarassistent kommer du snart att vara en central del av Nowo Pension, där du är involverad i allt som rör kundkontakt.

Ingen tidigare erfarenhet inom placeringsrådgivning eller ekonomi? Oroa dig inte! Som rådgivarassistent kommer du att lära dig alla de nödvändiga färdigheterna och momenten som krävs för att bli en framgångsrik rådgivare, inklusive licenser. Vår vision är att din framgång som rådgivarassistent öppnar dörren till möjligheter att arbeta som rådgivare i framtiden.

Placeringsort: Stockholm

Skicka din ansökan till kontakt@nowo.se med ämnesraden “Rådgivarassistent”.

Frågor om tjänsten skickas till kontakt@nowo.se.

Skicka ansökan