Om du ändå behöver handla något så tycker vi på Nowo att du kan göra det lite smartare. När du handlar hos våra anslutna onlinebutiker via Nowoappen eller via Nowoknappen så får du återbäring från butiken som tack för att du handlat via Nowo. Återbäringen går till ditt sparande i Nowo Global Fund.

För att få återbäring när du handlar i appen behöver du bara klicka vidare till sajten som du vill handla hos . Därefter handlar du som vanligt. Du tar del av sajtens ordinarie priser OCH du får återbäring till ditt sparande!

Observera att du inte kan kombinera med externa rabattkoder som inte ges direkt av Nowo då butiken inte kan särskilja vilken återbäring som ska gälla. Detta resulterar i att spårningen störs och att du inte får återbäringen.

Beräkningen av den procentuella återbäringen baseras i flesta fall på ordervärdet exklusive moms, frakt och övriga tillkommande avgifter.

I normala fall tar det en till två timmar efter genomfört köp innan du får din bonus registrerad. I undantagsfall kan det dock ta upp till 48 timmar. När köpet är registrerat kan du se det genom att klicka på “Historik” och därefter “Sparhändelser” i appen och ditt sparande räknas upp. Vid hotell- och hyrbilsbokningar så registreras återbäring när bokningen ät betald och nyttjad.

Hämta Nowoknappen till Chrome (Dator) eller Safari (iOS telefon)
Med Nowoknappen får du information direkt i Googles sökresultat om vilka sajter där du får återbäring till ditt sparande. Enklare att spara till din pension blir det inte.

> Läs mer och ladda ner Nowoknappen här

Nowoknappen kan ej kombineras med AdBlock och din webbläsare måste tillåta cookies. Ingen återbäring kan betalas ut då extern rabattkod används i samband med köp.