Möt vår nya Ambassadör Magdalena Kowalczyk!

  • Kategori
  •  | Nyheter
  •  | Övrigt

Magdalena Kowalczyk är NOWOs nya Ambassadör. Vi säger välkommen till Magdalena som ska hjälpa oss att ta striden för bättre pensioner och vara med och förklara vikten av att ta ansvar för sin egen ekonomiska framtid och hjälpa oss med verktygen till en stark privatekonomisk ryggrad. Magdalena, som är känd från Lyxfällan, har en gedigen bakgrund och vet verkligen vikten av en god privatekonomi och nödvändigheten i att äga sin egen framtid.

Hej Magdalena, välkommen som Ambassadör till NOWO.

– Tack, jag ser verkligen fram emot att vara med och bidra till ett mer självständigt Sverige. Ett Sverige där så många som möjligt inser att man inte kan lita blint på systemet när det gäller ens ekonomiska framtid. Det gäller att eget ansvar. Med NOWO så får man ju precis de verktyg som behövs; ISK, enkla sparsätt och en väldigt rimlig och reko förvaltningsstruktur.

Vad ska du fokusera på i ditt arbete som NOWO-ambassadör?

– Först och främst vill jag så klart säga bra jobbat till alla 50 000 medlemmar som sparar med NOWO. Ni har tagit kommando över er egna ekonomiska framtid och pension. Snyggt jobbat! Det jag kommer att fokusera på är att öka No Worries-känslan genom att förklara de olika verktygen bakom NOWO: Hur förvaltas fonden? Vad innebär den prestationsbaserade förvaltningsavgiften egentligen, för var och en? Varför är det inte farligt att börsen går ner kortsiktigt när man sparar långsiktigt? Vad är egentligen ränta på ränta eller avkastning på avkastning? Vilka är de två enskilt viktigaste faktorerna för att få en bättre ekonomisk framtid? Kort sagt, jag ska uppmuntra, förklara, bekräfta och i viss mån utmana er som medlemmar att bli än mer självständiga och stolta individer och medlemmar med en trygghet i att ni har gjort bra val och att ni därför kommer att få en bra framtid.

Kan du redan nu ge våra medlemmar ett första tips på hur man ska tänka kring sitt sparande?

– Jag tycker att ni som redan blivit medlemmar i NOWO faktiskt redan har gjort något riktigt jäkla bra. Ni har tagit tag i er ekonomiska framtid på ett sätt som fler borde göra. Och som vi ska hjälpa fler att göra. Mitt enkla tips är: Fortsätt göra som ni gör! Det finns inga magiska formler eller magiska knappar att trycka på. Och det är ju skönt! Allt behöver inte vara så himla krångligt jämt. Regelbundenhet och tålamod är vad som behövs för att få en bra ekonomisk framtid. Och tro mig, ni som har börjat spara har garanterat mer av en No Worries-känsla än de som inte börjat ännu.

Har du någon fråga till Magdalena? Ställ den här så återkommer vi med svar.

STÄLL DIN FRÅGA

Foto: Daniel Stigefelt / TV3