Därför ska du försäkra din ekonomi med vår nya Trygghetsförsäkring

  • Kategori
  •  | Ett smartare sparande
  •  | Nyheter
  •  | Övrigt
  •  | Tips & Tricks

Du behöver inte oroa dig.

Det är lätt hänt att man stressar upp sig när vardagen och ekonomin förändras. Ibland kanske man tar förhastade beslut som du sendan ångrar i efterhand. Med Nowos Trygghetsförsäkring försäkrar du att du har råd att betala räkningarna får du andrum och kan ta medvetna beslut för framtiden. Säg t.ex. att du blir av med jobbet och måste börja söka nya jobb. Med vår trygghetsförsäkring behöver du inte ta första bästa jobb du får. Du kan ta lite längre tid på dig och faktiskt välja något som blir bra för dig i längden.

Sverige är påväg in i en lågkonjuktur.

Det innebär en ökad risk för arbetslöshet. Vid en lågkonjuktur sjunker konsumtionen och därmed också företagens intäkter. Det i sin tur leder till att folk måste sägas upp från sina jobb och att hushållen får mindre pengar att röra sig med.

Du har rätt till en engångsutbetalning

Med vår Trygghetsförsäkring har du rätt till en engångsutbetalning på upp till 100 000 kr om du dör eller blir kritiskt sjuk. Det kan ge andrum i din och din familjs ekonomi då kostnader kan tänkas öka vid ett sådant senario.

För dig som tjänar bra kan skillnaden bli oproportionerligt stor.

Har du enbart ”vanlig A-kassa”? Då kan skillnaden bli väldigt stor för din ekonomiska situation om du blir av med jobbet och enbart har betalat för den vanliga A-kassan. Den vanliga A-kassan har nämligen ett tak. Såhär står det på A-kassans hemsida gällande utbetalningsbeloppet:

”Ersättning baserad på din inkomst
Om du är medlem i en a-kassa sedan minst ett år kan du få upp till 80 procent av din tidigare lön. Du kan få högst 26 400 kronor per månad före skatt.” Se källa här. 

”Grundersättning
Om du inte är medlem i en a-kassa eller har varit medlem kortare tid än ett år kan du få grundersättning. Du kan få högst 11 220 kronor per månad före skatt, beroende på hur mycket du har jobbat tidigare. Du ska också ha fyllt 20 år.” Se källa här.

Så om du är höginkomsttagare och blir av med jobbet så är taket alltså 26 400 kr (om du betalat A-kassa) eller 11 220 kr (om du inte betalat A-kassa). Det kan handla om ganska stora skillnader. Men genom att försäkra din ekonomi med vår Trygghetsförsäkring kan du känna dig trygg med att du kan klara dig ekonomiskt under tiden du söker jobb. Vår trygghetsförsäkring kan göra skillnaden för om du har råd att betala elräkningen i vinter eller inte. Hellre ta det säkra före det osäkra när det gäller din privatekonomi, eller hur?

Du får ro att fokusera på rätt saker.

Att bli av med jobbet eller att bli sjukskriven kan hända alla, plötsligt står man där med alla fasta kostnader men med en betydligt lägre inkomst. Får du en kritisk sjukdom eller avlider kan dina/familjens kostnader t.o.m. öka, utöver den emotionella påfrestningen för dig och familjen. För många innebär det en enorm stress, och att behöva välja vilka viktiga saker man måste skära ner på eller ta bort helt och hållet är inte alltid så enkelt. Därför är Nowos Trygghetsförsäkring perfekt. Du kan försäkra 3000/6000/9000 kr per månad och på så sätt slippa huvudvärken och oron över din privatekonomi om det värsta händer.

Du kan fortsätta spara även i tuffa tider.

Vi vet hur viktigt det är med långsiktighet och regelbundenhet för ditt sparande. För att du inte ska gå miste om din ränta-på-ränta-effekt och maximal avkastning är det därför superviktigt att du kan fortsätta spara även om din ekonomiska situation förändras. Med Nowos nya Trygghetsförsäkring kan du fortsätta spara och du slipper nalla på din guldkant i framtiden för att kunna betala räkningarna här och nu.

SE MER OM VÅR FÖRSÄKRING

Relaterade dokument

  • Förköpsinformation Nowo Trygghetsförsäkring