LIVFÖRSÄKRING

Nowo är stolta att kunna presentera Evident Lifes livförsäkring. Med en Livförsäkring slipper du ha ont i magen över dina nära och käras ekonomi om du skulle gå bort i förtid. Du bestämmer själv hur mycket du vill att det ska betalas ut till dina barn, din partner eller annan närstående.

INGET KRÅNGEL,
KÖP PÅ 3 MINUTER

Du tecknar din försäkring bekymmersfritt, enkelt och helt digitalt hos Evident Life på mindre än 3 minuter – glöm allt vad papper och blanketter heter.

KÖP ENKELT HÄR

MARKNADENS KANSKE BÄSTA PRIS

Till marknadens kanske bästa pris erbjuder Evident Life Livförsäkring till NOWO:s kunder som till ett lågt pris kan ta bort din oro för dina nära och käras ekonomi om du inte finns längre.

SE DITT PRIS

VARFÖR LIVFÖRSÄKRING?

En livförsäkring betalar ut pengar när den som är försäkrad dör, exempelvis på grund av en olycka eller en sjukdom. När du tecknar en livförsäkring väljer du själv det belopp som passar.

DIN FÖRSÄKRING – DINA VAL

När du köper livförsäkringen lägger Evident Life som standard att pengarna ska gå till maka/make i första hand och i andra hand barn, men om du vill ha det på ett annat sätt, kan du enkelt ändra det. Din försäkring, dina val.

KÖP HÄR

KOSTNADSEXEMPEL

Vad innebär egentligen marknadens kanske bästa pris i praktiken? Nedan listar vi några olika val och den ungefärliga kostnaden, men din prissättning är helt individanpassad efter dig såklart.

●  30 år, 500 000 kr = från 18 kr/mån
●  40 år, 500 000 kr = från 35 kr/mån
●  50 år, 500 000 kr = från 82 kr/mån

●  30 år, 1 000 000 kr – från 31 kr/mån
●  40 år, 1 000 000 kr – från 62 kr/mån
●  50 år, 1 000 000 kr – från 155 kr/mån

SE DITT PERSONLIGA PRIS

MODERN HÄLSOBEDÖMNING

Evident Life har en modern och uppdaterad hälsobedömning som följer den senaste forskningen. Våra bedömningar utgår från en kunskapsdatabas med över 1500 olika diagnoser som i sin tur grundar sig på flera decennier av försäkringsmedicinsk forskning och utveckling.

HAR DU FRÅGOR?

Det går som sagt väldigt snabbt att köpa en försäkring hos Evident Life. Men är det något som känns krångligt eller svårt så får du proffsig hjälp av teamet på Evident Life.

Det är Evident Life som förmedlar, distribuerar meddelar försäkring som försäkringsgivare till Livförsäkringen.

KONTAKTA EVIDENT LIFE

OM EVIDENT LIFE

Evident Life är ett digitalt försäkringsbolag som förstår att du nog tycker att försäkring är ganska tråkigt, men ändå viktigt. De är övertygade om att du vill slippa allt vad blanketter, formulär och krångel heter. Så de har tagit bort allt sånt. Nu kan du köpa din Livförsäkring digitalt av dem på bara några minuter.