Få hjälp med din pension med Nowo Pension AB

Vi vill göra det enklare att få koll på hela din pension. Via Nowos dotterbolag Nowo Pension kan få hjälp att se över hela din pension med en certifierad pensionsexpert.

På Nowo vill vi att våra medlemmar ska vara trygga i att du får de bästa sätten att spara privat till sin pension utifrån sina egna förutsättningar. Men vi vill så klart också att det ska finnas riktigt bra förutsättningar att få hjälp med övriga delar av pensionen.

Därför har Nowo ett samarbete med Nowo Pension AB som har tillstånd av Finansinspektionen att hjälpa våra medlemmar med en komplett översyn av hela pensionen. Detta innebär att du som Nowomedlem får möjlighet att prata med Nowo Pensions rådgivare för att få bättre insyn och förståelse för just din pension. Nowo Pension AB är ett helägt dotterbolag till Nowonomics AB och står under Finansinspektionens tillsyn. Du kan läsa mer om Nowo Pension här.

När vi hjälper dig med din pension får du:

En sammanställning av hela din pension

Vi sammanställer hela din pension och presenterar den för dig på ett sätt som gör det enkelt att förstå.

Rådgivning för ditt sparande

Vi hjälper dig att hitta lösningar som passar just din situation och önskemål.

Uppföljning av din pension

Du har alltid tillgång till Nowo Pensions certifierade rådgivare.

Låter det intressant? Det första du behöver göra är att hämta Nowoappen och bli medlem. När du loggat in i appen kan du därefter starta processen för att få en översyn av hela din pension.

BLI MEDLEM HOS NOWO vector arrows

*Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i Nowo Global Fund kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

illustration